تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آذر 1403 - 7:11
کد خبر : 21339

امیر فتاحی: تاریخ دریانوردی ایران به قبل و بعد از ماموریت ناوگروه ۸۶ تقسیم می‌شود

امیر فتاحی: تاریخ دریانوردی ایران به قبل و بعد از ماموریت ناوگروه ۸۶ تقسیم می‌شود
بندرعباس-فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش و جانشین منطقه یکم امامت نداجا گفت: تاریخ دریانوردی ایران به قبل و بعد از ماموریت ۳۶۰ درجه‌ ناوگروه ۸۶ نداجا تقسیم می‌شود

به گزارش نسیم صبا ازمهر، امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی عصر سه شنبه در آئین افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی صنایع دریایی و دریانوردی اظهار کرد: فرمانده معظم کل قوا فرمایشی دارند و فرموده‌اند ساخت ناو شکن جماران صرفاً ساخت یک ناو شکن نبود این نهادینه سازی طراحی و ساخت رزم‌ناوهای بزرگ در کارخانجات کشور بود.

وی ضمن گرامیداشت روز نیروی دریایی ارتش، افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۹ در عملیات مروارید موفق شد بخش زیادی از توان نیروی دریایی عراق را از بین ببرد و این نیرو تا پایان جنگ تأثیرگذاری خود را در دریا از دست دهد.

امیر فتاحی بیان کرد: هفتم آذرماه و عملیات مروارید نقطه درخشانی در کارنامه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال‌های دفاع مقدس است و ناوگروه هشتاد و ششم نداجا نیز نقطه‌ای درخشان برای کارنامه نیروی دریایی ارتش در تاریخ دریانوردی کشور به شمار می‌آید.

جانشین منطقه یکم دریایی امامت نداجا با بیان اینکه سفر ناوگروه ۸۶ نداجا بر اساس منویات فرمانده معظم کل قوا مبنی بر حضور مستمر ناوهای ارتش در آب‌های اقیانوسی انجام شد، گفت: نیروی دریایی ارتش در این مأموریت به دنبال تأمین امنیت خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و امنیت کشتی‌های ایرانی بود.

وی ادامه داد: در این مأموریت، ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران حامل پیام صلح و دوستی ملت ایران برای مردم جهان بود و توانستیم دستاوردهای ارزنده‌ای را به دست بیاوریم.

فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: مأموریت ناوگروه ۸۶ نداجا موجب شد که امروز بتوانیم تاریخ دریانوردی ایران و نیروی دریایی ارتش را به قبل و بعد از دریانوردی ۳۶۰ درجه در آب‌های بین المللی تقسیم کنیم چرا که در این مأموریت با استفاده از توان مهندسان کشتی سازی ایزوایکو و کارخانجات نداجا یک نفت‌کش تغییر کاربری داده شد و با بروز رسانی ظرفیت ماندگاری ما در دریا را بالا ببرد به طوری که توانستیم که طی ۸ ماه دریانوردی بدون پهلوگیری در هیچ ساحلی به مأموریت خود ادامه دهیم‌.

امیر فتاحی عنوان کرد: ناوشکن تمام ایرانی جمهوری اسلامی ایران دنا نیز در صنایع دریایی وزارت دفاع و مجموعه کشتی سازی شهید درویشی آماده شده بود و در این مأموریت پرمخاطره و با ریسک بالا و به زعم بعضی از کارشناسان غیر ممکن و برگشت ناپذیر با وجود شرایط جوی نامساعد خوش درخشید و عیار استاندارد ایرانی را مشخص کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.