اتاق فکر آمریکاییها ۲۴ ساعته ضد حقوق بشر و ایران کار میکند
به گزارش نسیم صبا از مهر، حجتالاسلام محمد مصدق در حاشیه جشنواره افشای حقوق بشر آمریکایی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: اگر بدانید سربازان گمنام امام زمان اعم از وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و نیروهای جان برکف فراجا در بازه زمانی یک سال از حادثه تروریستی در شاهچراغ تا حادثه اخیر در همانجا چه مقدار از گروهکهای تروریستی را دستگیر کردند به اقتدار نظام جمهوری اسلامی پی میبرید.
وی افزود: با غرور و افتخار متوجه میشوید که امنیتی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی به دست آمده توسط همین جان برکفها بوده و همچنان برای آرامش مردم ما فعالیت میکنند.
معاون اول قوه قضائیه گفت: اتاق فکر دشمن ۲۴ ساعته و شبانه روزی دشمن برای این منظور فعالیت میکند که به گونهای جوانان ما را فریب دهد، اما این برنامه دیگر کارساز نیست و شکست دشمن قطعی است.
وی درباره حادثه اخیر حرم شاهچراغ گفت: دشمن به هر بهانهای از حقوق بشر استفاده و بر ضد آن عمل میکنند. امروز، کسانی که اهل قلم و بیان هستند اعم از وکلا، حقوقدانها و اساتید دانشگاه باید به میدان بیایند و بگویند کسانی که در شاهچراغ کشته شدند به چه گناهی کشته شدهاند. چرا مجامع بینالمللی مدعی حمایت از حقوق بشر در این موارد سکوت میکنند؟. آمریکاییها در رویکرد نرم افزاری و حقوق اقلیتها بسیار پیچیده عمل میکنند و در عمل اقلیتها را به سمت تجزیه طلبی سوق میدهند.
مصدق در این مراسم با بیان اینکه تشکیل جلسات و برنامههای در حوزه حقوق بشر آمریکایی یک ضرورت است، اظهار داشت: آمریکاییها به بهانههای مختلف از واژهها و عبارات سوءاستفاده میکنند، آنها در موارد متعددی از یک سو خود را مدافع حقوق تعیین سرنوشت برای افراد میداند، اما همین حق را برای یک ملتی همچون فلسطین قائل نیستند.
وی افزود: پس از جنگ جهانی دوم حق تعیین سرنوشت در منشور سازمان ملل متحد گنجانده شد، از سال ۱۹۵۰ موج آزادی خواهی جهان را در بر گرفت و کشورهای مستقلی به وجود آمدند و در نتیجه حدود ۳ دهه استعمار زدایی این بود که حق تعیین سرنوشت از اصل سیاسی به یک اصل حقوقی تبدیل شد و از آن به بعد به عنوان حق ذاتی و بنیادین استفاده شد.
مصدق گفت: رویه دولتهای آمریکا در دهههای گذشته مجموعهای از اقدامات غیر قانونی و متضاد است که نمونه آن در قضیه بالکان، سودان، سوریه، عراق و افغانستان به خوبی مشاهده میشود.
معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: آمریکاییها در قضیه سوریه از گروههای تجزیه طلب حمایت کردند و دولت آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز از سال ۵۷ سیاستهای تجزیه طلبانه را به طور مستقیم و غیر مستقیم در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: دولت آمریکا با حمایت از سیاستهای صهیونیستها در زمان جورج بوش طرح خاورمیانه جدید را طراحی کردند تا از مراکش تا مغولستان را در برگیرد و یکی از محورهای آن تجزیه ایران بود.
مصدق اضافه کرد: نیت اصلی آمریکاییها در پوشش مفاهیم همچون حقوق بشر، حق تعیین سرنوشت و حقوق زنان، بی ثباتی و تجزیه ایران و براندازی است، اما هوشمندی ایران و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقویت جبهه مقاومت کار را برای آمریکا بسیار سخت کرد به گونهای که رویکرد سخت افزاری آنها در خاورمیانه با شکست مواجه شد و نمونه آن را در افغانستان و سوریه ملاحظه کردید.
وی گفت: اتاق فکر آمریکاییها ۲۴ ساعته ضد حقوق بشر و به ویژه ضد ایران کار میکند، شما ببینید که آمریکاییها امروز در سوریه و یمن با حقوق انسانها چه کارها که نمیکنند؟ مگر این انسانها چه کردند که این بلاها را بر سر آنها میآوردند؟
معاون اول قوه قضائیه افزود: امروز آمریکاییها از نماد و حرکت راهپیمایی اربعین وحشت دارند؛ مکتب حاج قاسم در حال حرکت است و شهیدان ناظر هستند و شاگردان این عزیزان به جمهوری اسلامی ایران خدمت میکنند.
وی با بیان اینکه امروز به برکت ایران اسلامی و درایت رهبری به پیشرفتهای مثال زدنی رسیدیم، افزود: با رهبری و درایت امام خامنهای اقتدار ایران اسلام مثال زدنی است و سربازان گمنام امام زمان (عج) بسیاری از گروههای معاند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در قضیه شاهچراغ دستگیر کردند.
مصدق با بیان اینکه امروز وضعیت ایران اسلامی به لحاظ اقتدار مثال زدنی است، خاطرنشان کرد: ملت ایران اسلامی بیدار هستند و با توجه به هدایتهای داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، دشمنان اسلام همواره ذلیل هستند.
در پایان این مراسم، نشان ملی افشای حقوق بشری به امام جمعه کرج کاظم دارابی، محسن کاظمی، خواهر شیرین ابوعاقله و شبکه المسیره اهدا شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰