تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 بهمن 1401 - 7:39
کد خبر : 8119

بهره برداری از ۱۰۲۰پروژه در دهه فجر در استان کرمان

بهره برداری از ۱۰۲۰پروژه در دهه فجر در استان کرمان
دکتر محمد مهدی فداکار در ادامه گفت:1020پروژه در دهه فجر با سرمایه گذاری 13هزار میلیارد تومان در استان کرمان به بهره برداری می رسد.

به گزارش نسیم صبا:استاندار کرمان در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن دهه فجر در جمع خبرنگاران گفت:دولت سیزدهم با حذف ارز ترجیحی موجب صرفه جویی در مصرف کالاهای اساسی شده و از بانک مرکزی استقراض نکرده است.
دکتر محمد مهدی فداکار در ادامه گفت:۱۰۲۰پروژه در دهه فجر با سرمایه گذاری ۱۳هزار میلیارد تومان در استان کرمان به بهره برداری می رسد. فداکار در خصوص اجرای طرح دارویار اظهار داشت:این طرح کمک شایانی به جلوگیری از قاچاق دارو کرده است.
وی همچنین از افتتاح تالار بزرگ فرهنگ و هنر کرمان خبرداد و گفت:این پروژه علاوه بر دارابودن استانداردهای جهانی بسیار فاخر و بزرگ است که به اتمام رسیده است. فداکار از پیشرفت چشمگیر گازرسانی در دو سال اخیر در استان کرمان خبرداد.
وی گفت:۴۰۰کلاس درس در استان کرمان فردا به صورت همزمان با سراسر کشور به بهره برداری خواهد رسید.
وی خاطرنشان ساخت:بیش از۹۰درصد آب استان کرمان در بخش کشاورزی مصرف می شود و میزان بسیار زیادی از آن هدر میرودو کشاورزان نیز بایستی از سیستمهای نوین آبیاری استفاده نمایند. استاندار کرمان گفت:توسعه به آب نیاز دارد این در حالی است که ۲۰۰میلیون متر مکعب آب انتقال یافته از خلیج فارس به استان کرمان در گل گهر و مس در حال استفاده می باشد و مقرر شده که ۵۰میلیون مترمکعب آن نیز برای صنعت به کرمان بیاید.
وی در خصوص قاچاق سوخت در جنوب کرمان گفت:مصرف سوخت استان کرمان به نسبت سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰هزار لیتر افزایش یافته که روزانه بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق می شود.
ویکتوریا بادفر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت گاز شرکت گاز هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی