تاریخ انتشار : یکشنبه 18 تیر 1402 - 7:21
کد خبر : 10782

دکتر مخبر: جهاد دانشگاهی نماد ارتباط دانشگاه و صنعت است

دکتر مخبر: جهاد دانشگاهی نماد ارتباط دانشگاه و صنعت است
معاون اول رئیس جمهور در جلسه بررسی ۳ طرح مهم جهاد دانشگاهی با اشاره به ظرفیت های گسترده این نهاد در حل مسائل کشور گفت: جهاد دانشگاهی در حقیقت نماد ارتباط دانشگاه های کشور با بخش صنعت است و میتواند با احصاء و توزیع مسائل کشور در میان دانشگاهها، نقش موثری در حل مسائل ایفا کند

به گزارش نسیم صبا ازپایگاه اطلاع‌رسانی دولت، دکتر محمد مخبر ظهر روز(شنبه)در این جلسه، بر لزوم برنامه ریزی برای تقویت ارتباط دانشگاهها با بخش صنعت تاکید کرد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی بدلیل داشتن دو ویژگی مهم یعنی وابستگی دولتی و برخورداری از زیست‌بوم دانشگاهی می‌تواند حلقه اتصال و نقطه وصل دانشگاه و صنعت باشد.
معاون اول رئیس جمهور افزود: جهاد دانشگاهی باید ضمن شناسایی مهمترین مسائل و مشکلات کشور و احصاء ایده‌ها در دانشگاهها، راهکارهای عملیاتی و اجرایی برای حل مسائل را از دانشگاهها مطالبه کرده و همزمان رفع موانع را در دستگاه های اجرایی دنبال کند.
دکتر مخبر از آمادگی دولت برای پشتیبانی و حمایت از این نهاد در زمینه تامین منابع، صدور مجوزها و تسهیل فرایندها خبر داد و افزود: جهاد دانشگاهی با ظرفیت‌های استثنایی که دارد باید فعالیت‌های خود را گسترده تر کند و از چشم اندازی فراتر از وضعیت کنونی بیش از پیش در توسعه و پیشرفت کشور نقش‌آفرین باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در ابتدای جلسه ضمن تبریک عید سعید غدیر، به حضور پرشور و گسترده مردم در برنامه راهپیمایی غدیر اشاره و خاطرنشان کرد: در این مراسم جمعیت گسترده ای از اقشار مختلف حضور داشتند و این حضور پرشور بیانگر این واقعیت است که مردم همواره پای نظام و رهبری ایستاده اند و در مسیر ولایت حرکت می کنند.
در این جلسه رئیس جهاد دانشگاهی گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در جهت تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت ارائه کرد و گفت: جهاد دانشگاهی به دنبال جذب اساتید، نخبگان و صاحبان ایده است تا با کمک و مشارکت‌ آنها به حل مشکلات کشور کمک کند.
در این نشست همچنین گزارشی از ۳ پروژه در دستور کار جهاد دانشگاهی ارائه شد که عبارتند از: پروژه ملی پالایشگاه پلاسما، توسعه تکنولوژی شکاف زنی هیدرولیکی برای ازدیاد برداشت از میادین نفت و گاز و احداث شهر معدنی با توسعه تکنولوژی غنی سازی ذخایر هماتیت کشور به منظور تامین نیاز صنایع فولاد.
بر اساس این طرح ها پس از پایان عملیات اجرایی انتظار می رود از فروش ۲۰۰ هزار تن پلاسمای خام در کشور جلوگیری شده، برداشت از چاه های نفت و گاز بیش از دو برابر افزایش یافته و سالانه حدود ۳ میلیون تن خوراک برای کارخانجات فولاد کشور فراهم شود.
گفتنی است پس از ارائه و بررسی پروژه ها مقرر شد تا با تکمیل طرح های مذکور زمینه لازم برای اجرای پایلوت و یا آغاز فرایندهای اجرایی فراهم شود

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.