تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 مهر 1404 - 7:19
کد خبر : 28543

وزیر راه: راه‌آهن خسروی حلقه‌ای راهبردی در کریدور شرق به غرب کشور است

وزیر راه: راه‌آهن خسروی حلقه‌ای راهبردی در کریدور شرق به غرب کشور است
وزیر راه و شهرسازی گفت: تکمیل پروژه راه‌آهن کرمانشاه – خسروی جایگاه ژئوپلیتیکی ایران را ارتقا داده و حلقه‌ای مهم در اتصال شرق به غرب کشور و منطقه خواهد بود.

به گزارش نسیم صبا ازمهر، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی بعد از ظهر چهارشنبه در آیین آغاز عملیات ریل‌گذاری پروژه راه‌آهن کرمانشاه – اسلام‌آبادغرب که به‌صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام استان کرمانشاه و اشاره به حماسه‌های مردم این دیار در طول هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: مردم کرمانشاه با تقدیم شهدای بسیار و ایستادگی مثال‌زدنی در برابر دشمنان، همواره پشتیبان اصلی نظام و میهن بوده‌اند و امروز نیز در مسیر توسعه و پیشرفت کشور نقش‌آفرین هستند.

وی با بیان اینکه کرمانشاه دروازه تمدن ایران زمین و یکی از نقاط مهم راهبردی کشور است، افزود: سرمایه اجتماعی مردم شریف و نجیب این استان بزرگ‌ترین پشتوانه برای توسعه زیرساختی کشور محسوب می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به اهمیت راهبردی کریدور شرق به غرب کشور اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری با نگاه آینده‌نگرانه بر تکمیل این پروژه ملی تأکید داشته‌اند؛ چرا که این مسیر، آسیای میانه را از طریق ایران به عراق و سایر کشورهای همسایه متصل می‌کند و می‌تواند جایگاه کشور را در عرصه تجارت منطقه‌ای و بین‌المللی ارتقا دهد.

صادق با تأکید بر اینکه تکمیل کریدورها از اولویت‌های دولت است، خاطرنشان کرد: پروژه‌های بزرگی چون چابهار – زاهدان، رشت – آستارا و کرمانشاه – خسروی همگی در دستور کار دولت قرار دارند و رئیس‌جمهور و سازمان برنامه و بودجه تأکید ویژه‌ای بر تأمین منابع مالی این طرح‌ها دارند.

وی ضمن تقدیر از پیگیری‌های استاندار کرمانشاه و نمایندگان مردم استان در مجلس برای رفع مشکلات و جذب اعتبارات افزود: تلاش خواهیم کرد فاصله آغاز تا پایان ریل‌گذاری به حداقل برسد و موانع موجود در مسیر اجرای پروژه‌ها برطرف شود.

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در اجرای پروژه‌های زیربنایی کشور تصریح کرد: کارگران، مهندسان و همکارانی که شبانه‌روز و با وجود محدودیت‌های مالی و شرایط سخت در گرما و سرما مشغول کار هستند، قهرمانان گمنام توسعه کشورند و دستاورد تلاش‌های آنان، سرافرازی مردم ایران خواهد بود.

صادق در پایان ابراز امیدواری کرد: با تکمیل کریدورهای ریلی و جاده‌ای شرق به غرب و شمال به جنوب، حلقه‌های مفقوده ارتباطی ایران کامل خواهد شد و این دستاورد نه تنها به رونق اقتصادی کشور منجر می‌شود، بلکه موجب تقویت پیوندهای منطقه‌ای و ارتقای جایگاه ژئوپلیتیکی ایران در سطح منطقه خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.