تاریخ انتشار : دوشنبه 29 بهمن 1403 - 7:46
کد خبر : 23317

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
وزیر تجارت قزاقستان طی دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران از پیش‌بینی افزایش مبادلات تجاری دو کشور ایران و قزاستان به یک میلیارد دلار طی سال ۲۰۲۵ خبر داد.

به گزارش نسیم صبا از مهر، «آرمان شاکالیف» وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان امروز (یکشنبه، ۲۸ بهمن) در حاشیه سفر به ایران و طی دیدار با «فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی ایران، اظهار کرد: رؤسای دو کشور جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان دستور دادند تا مبادلات تجاری بین دو کشور را به ۳ میلیارد دلار برسانیم که برای تحقق این هدف، حمل و نقل و ترانزیت اهمیت ویژه‌ای دارد.

وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان با تاکید بر اینکه برای رسیدن به این هدف باید همکاری در زمینه حمل و نقل و ترانزیت افزایش یابد، ادامه داد: سال گذشته مبادلات حمل و نقل از طریق ریلی و جاده‌ای بین دو کشور ۴۵ درصد رشد داشت. با این وجود، پتانسیل‌های فراوانی وجود دارد که باید از این امکانات استفاده کنیم و مبادلات حمل و نقلی دو کشور را افزایش بدهیم.

شاکالیف بیان کرد: برای آنکه به یک میلیارد دلار مبادلات تجاری بین دو کشور برسیم باید فعالیت‌های خود را تا ۱۰ برابر افزایش بدهیم.

وی با تاکید بر اینکه با وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران موضوعات مهمی مطرح شد و در آینده این مسائل و موضوعات پیگیری خواهیم شد، افزود: کمیسیون مشترک بعدی در شهر آستانه (پایتخت قزاقستان) در ماه آوریل برگزار می‌شود و در این کمیسیون مشترک، برنامه‌های اقدام اجرایی را مطرح خواهیم کرد.

وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان گفت: سال ۲۰۲۴ مبادلات کشور ۳۴۰ میلیون تن بود که تلاش می‌کنیم تا امسال این میزان را به یک میلیارد دلار برسانیم و در این کار ما همه تلاش خود را به کار خواهیم بست.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.