تاریخ انتشار : یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 6:54
کد خبر : 25365

میزبانی کرمان از نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران

میزبانی کرمان از نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران
-استاندار کرمان گفت: نخستین جشنواره ملی بوم گردی ایران از ۳۱ اردیبهشت تا ۲ خرداد سال جاری به میزبانی استان کرمان برگزار می‌شود.

به گزارش نسیم صبا از مهر، محمد علی طالبی، در جلسه هماهنگی اولین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران گفت: این رویداد ملی با حضور اقامتگاه‌های بوم‌گردی، گردشگران، مسئولان و علاقه‌مندان به گردشگری پایدار، فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌های بومی و تبادل تجربیات در حوزه بوم‌گردی خواهد بود.

وی با اشاره به پیشگامی اتاق بازرگانی کرمان و همراهی اداره کل میراث فرهنگی و معاونت اقتصادی استانداری در برگزاری این جشن افزود: این جشنواره می‌تواند نقطه آغاز یک تحول جدی در حوزه بوم‌گردی نه تنها در کرمان، بلکه در سطح ملی باشد.

وی ادامه داد: کرمان یکی از مقاصد مهم بوم‌گردی ایران است و ظرفیت‌های کم‌نظیری برای توسعه این حوزه دارد.

استاندار کرمان تأکید کرد: برگزاری این جشنواره و اطلاع‌رسانی مناسب، باعث ارتقای آگاهی عمومی و مشارکت مردم در توسعه گردشگری می‌شود.

محمدعلی طالبی، با بیان اینکه اگر بخواهیم به سمت زیرساخت‌های قوی گردشگری برویم، بدون مردم ممکن نیست، رسانه‌ها را حلقه اتصال مردم و سیاست‌گذاران دانست و گفت: باید کمپین‌های تبلیغاتی، محتواهای مناسب برای فضای مجازی و همکاری با رسانه‌های ملی را جدی بگیریم.

وی افزود: تجربه شخصی من در یکی از شبکه‌های اجتماعی نشان داد چقدر مردم از سراسر کشور به کرمان علاقه‌مند هستند و محتوای باکیفیت و هدفمند اثرگذار است.

طالبی، همچنین خواستار استفاده از این رویداد برای تبادل تجربه بین اقامتگاه‌های بوم‌گردی سراسر کشور شد و گفت: نباید فرصت حضور فعالان این حوزه را از دست بدهیم.

وی گفت: باید جلسات، کارگاه‌ها، نشست‌های تخصصی و بازدیدهایی طراحی شود تا هم آموزش و هم بازاریابی اتفاق بیفتد.

طالبی، با اشاره به شعار «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» که قرار است در همین جشن رونمایی شود، افزود: این حرکت، گام اول در تحقق چشم‌انداز ۱۴۰۵ است و همه ما موظف هستیم که از چنین رویدادهایی حمایت کنیم تا کرمان به شهری با استانداردهای بین‌المللی گردشگری تبدیل شود.

استاندار کرمان تأکید کرد: از همه دستگاه‌ها، نهادهای مردمی، سمن‌ها و فعالان حوزه گردشگری می‌خواهم پای کار بیایند و با برنامه‌ریزی دقیق، معرفی ظرفیت‌های استان در زمینه صنایع‌دستی، موسیقی سنتی، غذاهای محلی و بوم‌گردی، می‌توانیم چهره‌ای نو از کرمان به کشور نشان دهیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.