تاریخ انتشار : یکشنبه 13 مهر 1404 - 6:16
کد خبر : 28563

سخنگوی وزارت امور خارجه حمله به کاروان «صمود» را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه حمله به کاروان «صمود» را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه تعرض رژیم صهیونیستی به کشتی‌های ناوگان بشردوستانه «صمود» در آب‌های بین‌المللی و بازداشت خشونت‌بار فعالان حامی مردم فلسطین را به‌عنوان اقدامی تروریستی در راستای تداوم قحطی تحمیلی بر غزه دانست و به شدت محکوم کرد.

به گزارش نسیم صبا ازپایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه تعرض رژیم صهیونیستی به کشتی‌های ناوگان بشردوستانه «صمود» در آب‌های بین‌المللی و بازداشت خشونت‌بار فعالان حامی مردم فلسطین را به‌عنوان اقدامی تروریستی در راستای تداوم قحطی تحمیلی بر غزه دانست و به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به مشارکت اتباع ۴۷ کشور در کارزار انسانی «صمود» با هدف شکستن حصر ظالمانه غزه و مقابله با نسل‌کشی فلسطینیان، بر ضرورت حمایت همه دولت‌ها و سازمان ملل متحد از این کارزار، پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی و آزادی فوری بازداشت‌شدگان تاکید کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به انتقال بازداشت‌شدگان کاروان «صمود» به زندان مخوف کتزیوت، که به‌عنوان نماد شکنجه و رفتار غیرانسانی رژیم اشغالگر با اسرای فلسطینی شناخته می‌شود، تصریح کرد: دستگیری فعالان حامی فلسطین و انتقال آنها به این زندان همراه با رفتار توهین‌آمیز وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در قبال آنها، نشانه دیگری از سقوط اخلاقی این رژیم است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز انزجار نسبت به ادامه حمایت آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی از نسل‌کشی فلسطینیان، خاطرنشان کرد همه دولت‌ها برای توقف نسل‌کشی و محاکمه و مجازات جنایتکاران مسئولیت قانونی و اخلاقی دارند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.