تاریخ انتشار : دوشنبه 5 تیر 1402 - 5:08
کد خبر : 10579

راه اندازی سامانه ارتباط مستقیم با دادستان کرمان

راه اندازی سامانه ارتباط مستقیم با دادستان کرمان
به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه نشست خبری دادستان عمومی و انقلاب استان کرمان برگزار شد.

به گزارش نسیم صبا:مهدی بخشی در جمع خبرنگاران گفت:آشنانمودن شهروندان، فرهنگسازی و مطالبه، ارتقای فرهنگ صلح و سازش میان مردم و آشنا نمودن آنها با حقوق خوداز وظایف رسانه هاست.
وی افزود:رسانه ها رکن چهارم دموکراسی هستند و می توانند به عنوان نمونه عینی گزارشگران فساد در جامعه باشند.
مهدی بخشی در ادامه گفت:در سال ۱۴۰۱ورودی پرونده های دادسراهای استان کرمان ۲۴۷ هزار و ۴۳۳پرونده بوده است.
وی گفت :۱۶دادستان،۳۶دادیار،۳۹بازپرس و ۲۹ واحد سرپرستی در استان کرمان مشغول به فعالیت هستند.
بخشی خاطر نشان ساخت:متوسط رسیدگی به پرونده ها در شعب بازپرسی استان کرمان ۶۹روز است.
دادستان عمومی و انقلاب کرمان در ادامه یادآور شد:در سال گذشته جرایم ضرب و جرح، سرقت و توهین رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص داده اند.
وی گفت:۹۰ درصد متهمان مرد و ۱۰درصد هم زن بوده اند.
وی اظهار داشت:استان کرمان در بحث دادرسی الکترونیک پیشتاز است که بیش از ۸۰ درصد اعزام زندانیان کاهش یافته است که در سال گذشته نیز ۱۲۸۸۸ارتباط الکترونیک و جلسه دادرسی الکترونیک داشته ایم.
بخشی از راه اندازی سامانه ارتباط مستقیم با دادستان کرمان جهت احیای حقوق عامه خبر داد و گفت:طی سه ماه حدود ۳۰۰پیام به سامانه ارسال شده است.
وی افزود: مبارزه جدی با فساد، شناسایی و تشویق افراد فعال دردستگاه قضایی، برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی مردم، تقویت دانش قضایی و اتقان کیفرخواست، پرهیز از ناتمام گذاشتن کارها و به نتیجه رساندن پرونده ها از جمله دستورات مقام معظم رهبری است.
بخشی اجرای طرحهای امنیت غذایی رفع مشکل آب شرب کرمان و ساماندهی اتباع بیگانه را از دیگر اولویتها عنوان کرد و از برخورد با اراذل و اوباش و جمع آوری سلاح هم در قالب طرحهای ویژه ای خبر داد.
وی گفت :۶۰ درصد جرایم خشن و سازمان یافته در استان کرمان توسط اتباع بیگانه انجام می شود.
وی در خصوص پروژه بام کرمان در جمع خبرنگاران گفت:این پروژه بایستی به نفع مردم باشد و راه اندازی شود و این در حالی است که این پروژه هم اکنون در حال تست است.
بخشی در رابطه با ساختمان های نا ایمن در شهر کرمان گفت :تحقیقات تکمیلی در این خصوص در حال انجام است و امار تکمیلی نیز به رسانه ها اعلام خواهد شد.
ویکتوریا بادفر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت مخابرات استان کرمان کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی