تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 اسفند 1400 - 6:16
کد خبر : 1150

برنامه‌های فاخر ملی یک شب در بم و یک شب در میدان گنجعلیخان شهر کرمان

برنامه‌های فاخر ملی یک شب در بم و یک شب در میدان گنجعلیخان شهر کرمان
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان : ستاد تسهیلات سفر پس از ۲ سال کار خود را در استان کرمان آغاز کرد و امسال چهار جلسه تشکیل داد.

به گزارش نسیم صباازایرنا :آیین افتتاح طرح های نوروزی در استان کرمان برگزار شد .
فریدون فعالی در این نشست : نوروزداران بی‌نوروز کمیته های ۱۰ گانه این ستاد هستند و در این زمینه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت شبانه روزی خدماتی به مسافرانبه نوروزی ارایه خواهند کرد.

وی بیان کرد: نوروزگاه های خوبی را در استان کرمان برنامه ریزی کرده ایم، ضمن آنکه برنامه‌های فاخر ملی یک شب در بم و یک شب در میدان گنجعلیخان شهر هکرمان خواهیم داشت.

فعالی ادامه داد: مطالبه گری برای ارائه خدمات ویژه به مسافران کرمان را داریم لذا منابع و خدمات هم بایستی برهمین مبنا تعریف شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: ستاد اصلی نوروز در اداره کل میراث فرهنگی استان و ستاد شهرستانی برای نخستین بار در یخدان مویدی شهر کرمان برگزار می شود و مراسمی نیز در محور هفت باغ و میدان گنجعلیخان خواهیم داشت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت گاز استان کرمان شرکت گاز استان کرمان کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی