تاریخ انتشار : سه شنبه 30 اردیبهشت 1404 - 6:34
کد خبر : 25605

کشورهای اسلامی باید در عرصه‌های مختلف پشتیبان و حامی یکدیگر باشند

کشورهای اسلامی باید در عرصه‌های مختلف پشتیبان و حامی یکدیگر باشند
رئیس‌جمهورگفت: فرصت‌هایی مثل این اجلاس، زمینه مناسبی برای رسیدن دانشمندان جهان اسلام به یک نگاه و زبان مشترک است؛ کشورهای اسلامی باید در عرصه‌های مختلف پشتیبان و حامی یکدیگر باشند و جمهوری اسلامی ایران آماده هر نوع همکاری در زمینه‌های مختلف به خصوص در عرصه علمی با کشورهای اسلامی است.

به گزارش نسیم صبا ازپایگاه اطلاع‌رسانی دولت، دکتر مسعود پزشکیان بعد از ظهر روز دوشنبه در دیدار جمعی از روسای هیئت‌های شرکت‌کننده در «دومین نشست وزرای آموزش عالی، علوم و فناوری کشورهای عضو سکوی گفتگوی ۱۵OIC-» ضمن ابراز خرسندی از فرصت گفت‌وگو با آنان اظهار داشت: امیدوارم در نشست‌های شما تفاهم‌ها و زمینه‌های همکاری میان کشورهای اسلامی گسترش یافته و تقویت شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه به طور طبیعی همه در کشورهای‌مان با مشکلاتی روبه‌رو هستیم، افزود: بهترین کسانی که می‌توانند این مشکلات را به شکل دقیق احصا و برای رفع آن‌ها راهکار ارائه دهند، دانشمندان و دانشگاهیان هستند. نسل جدید دانشگاه‌ها به جای آموزش صرف برخی علوم، فعالیت خود را بر پایه مهارت‌آموزی در عرصه‌های حل مسئله و کار تیمی بنا نهاده‌اند.

دکتر پزشکیان تصریح کرد: دانشمندان و دانشگاهیان کشورهای اسلامی با همکاری با یکدیگر و به‌ویژه با استفاده از بسترهای تعامل نظیر همین اجلاس، درباره مشکلات کشورهای خود و مشکلات مشترک کشورهای اسلامی هم‌فکری و راهکار ارائه دهند تا مدیران با اجرای آن‌ها مشکلات را رفع کنند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آمارها حکایت از این دارند که ۹۰ درصد تحقیقات و پژوهش‌ها، بدون استفاده در قفسه‌ها باقی می‌مانند، خاطرنشان کرد: دلیل این مسئله آن است که پژوهشگران و مدیران هر کدام کار خود را می‌کنند و با یکدیگر برای حل مشکلات همکاری و همفکری ندارند.

دکتر پزشکیان اظهار داشت: فرصت‌هایی مثل این اجلاس، زمینه مناسبی برای رسیدن دانشمندان جهان اسلام به یک نگاه و زبان مشترک است؛ کشورهای اسلامی باید در عرصه‌های مختلف پشتیبان و حامی یکدیگر باشند و جمهوری اسلامی ایران آماده هر نوع همکاری در زمینه‌های مختلف به‌خصوص در عرصه علمی با کشورهای اسلامی است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئولان علمی و آموزش عالی کشورهای اسلامی باید دانشجویان و محققان را به سمت همکاری برای حل مشکلات کشورهای اسلامی هدایت کنند، افزود: اگر کشورهای اسلامی با یکدیگر صمیمانه همکاری کنند، گستره وسیع جغرافیایی، جمعیت ۱.۸ میلیارد نفری و ظرفیت‌های خدادادی می‌تواند به راحتی آن‌ها را به جایگاه اول علمی و تکنولوژیک جهان برساند؛ چنانکه پیش از این در این جایگاه بودند.

دکتر پزشکیان تصریح کرد: مسلمانان کتاب، رسول و قبله مشترک دارند و زمینه‌های تفاهم و همکاری میان آنان به هیچ وجه قابل مقایسه با تفاوت‌ها و اختلاف سلیقه‌ها نیست؛ بیایید با هم برای تعالی جهان اسلام همکاری و هم‌افزایی کنیم؛ همه برادران و هم‌کیشان‌مان در کشورهای اسلامی در قلب ما جای دارند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.