دبیر انجمن داروسازان کرمان: سازمانهای بیمهگر ۶ ماه مطالبات را نپرداختهاند
به گزارش نسیم صبا از ایرنا، محمد حسیبی با اشاره به اینکه بیمه سازمان تامین اجتماعی از ابتدای امسال قسمتی از بدهی سال گذشته خرید دارو را هنوز پرداخت نکرده است، گفت: اگر بیمهها سهمیه خود را پرداخت نکنند داروخانهها نمیتوانند دارو تامین کنند در واقع داروی موردنیاز وارد استان میشود و وقتی نتوانیم بخریم سهمیه کرمان به استان دیگری داده میشود.
وی با اشاره به اینکه در شهر کرمان ۲۱۲ داروخانه و در کل استان ۵۳۴ داروخانه فعال است ادامه داد: یکی از دانشگاههای انگشتشمار کشور در حوزه تربیت داروساز، دانشگاه علوم پزشکی کرمان است.
حسیبی اظهارداشت: هر کس در استان اینک درخواست راهاندازی داروخانه بدهد، طی حداکثر ۲ ماه پروانه برای او صادر خواهد شد.
دبیر انجمن داروسازان کرمان: سازمانهای بیمهگر ۶ ماه مطالبات را نپرداختهاند
محمد حسیبی دبیر انجمن داروسازان استان کرمان در سمت چپ تصویر
کمبود بعضی داروهای نایاب کشوری است
دبیر انجمن داروسازان استان کرمان با اشاره به علل کمبودهای دارویی تاکید کرد: گاهی نایابی دارو به دلایل گوناگون بهصورت کشوری و این کمبود واقعی است که عمدتا داروهای بیمارستانی و بیماریهای خاص، تخصصی و از این دست هستند.
وی به کمبود این روزهای انسولین در استان هم اشاره کرد و گفت: انواع انسولین موجود هستند اما کمبود کشوری در انسولین لومیر و نوومیکس داریم و سهمیه استانی این ۲ قلم دارو در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار میگیرد تا در داروخانههای دولتی توزیع شود.
نیمه دوم شهریور انسولین جدید وارد بازار کرمان میشود
حسیبی تاکید کرد: انسولین نوومیکس ایرانی با عنوان “ویتاسفالمیکس” ساخته شده و نیمه دوم شهریورماه امسال در اختیار همه داروخانههای استان قرار خواهد گرفت.
وی برخی کمبودها در داروها را کاذب خواند و در عین حال بر پرداخت سهمیه بیمه ها تاکید کرد.
فعالیت۱۲ داروخانه شبانهروزی در شهر کرمان
دبیر انجمن داروسازان استان کرمان با اشاره به اینکه ۱۲ داروخانه شبانهروزی در شهر کرمان فعال هستند، تصریح کرد: در جاهایی که داروخانه شبانهروزی وجود ندارد در آن مناطق داروخانه کشیک تا زمان باز بودن مراکز درمانی فعال هستند.
وی به مرجع رسیدگی به تخلفات داروخانهها نیز اشاره کرد و گفت: تخلفات داروخانهها براساس نوع تخلف در دانشگاه علوم پزشکی و کمیسیونهای تخصصی دانشگاه بررسی می شود و در نهایت مراجع قضایی احکام لازم را صادر میکنند.
مشکل عمده حرفه داروسازی در ایران
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان استان کرمان نیز در این نشست افزود: مشکل عمده حرفه داروسازی در ایران بدعهدی سازمانهای بیمهگر در پرداخت مطالبات، دخالتهای نابجای نهادهای بالادستی و ارگانهای غیرتخصصی، همچنین نبود نقدینگی داروخانههای خصوصی در جذب داروهاست که این مهم سبب سردرگمی بیماران و نگرانی افکارعمومی شده است.
دبیر انجمن داروسازان کرمان: سازمانهای بیمهگر ۶ ماه مطالبات را نپرداختهاند
نامه انجمن داروسازی ایران خطاب به رییس جمهور
فرزاد دوستیشعار با اشاره به مطالبات داروخانهها بیان کرد: در آخرین نامه ارسالی رییس داروسازان ایران اولتیماتوم(هشدار) داده شده چنانچه تا ۱۰ شهریورماه مطالبات سه ماه داروخانهها پرداخت نشود نسخههای تامین اجتماعی، آزاد پیچیده میشود، ارائه خدمت به بیمه شدگان این سازمان بهصورت آزاد خواهد بود و با ارائه فاکتور بیمه شدگان را به تامین اجتماعی ارجاع میدهیم.
وی اظهارداشت: بیمه سلامت و نیروهای مسلح تا حدودی در این روزهای سخت در کنار داروخانهها بودند و سهمیه خود را تا حدودی پرداخت کردند.
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان استان کرمان خاطرنشان کرد: امسال صندوق بیمه فولاد (بیمه زغالسنگ) مطالبات داروخانهها را پرداخت نکرده و از اول شهریورماه داروخانهها به بیمهشدگان این صندوق به صورت آزاد ارائه خدمت میکنند.
پلتفرمهای ارسال آنلاین دارو مورد تایید انجمن نیستند
وی بیان کرد: پلتفرمهای ارسال دارو به صورت آنلاین مورد تایید انجمن داروسازان ایران نیستند زیرا آیین نامه پلتفرم بدون در نظر گرفتن نظر انجمنهای تخصصی داروسازی و با فشار بالادستی بوده است؛در این پلتفرمها مبدا و مشاوره داروساز وجود ندارد و همچنین اطلاعات محرمانه بیمار در دسترس قرار میگیرد.
دولت جدید از دخالتهای ارگان های غیر تخصصی جلوگیری کند
دوستیشعار تاکید کرد: امیدواریم در وزارت دکتر ظفرقندی اوضاع نابسامان رشته داروسازی ساماندهی، از دخالتهای ارگانهای غیرتخصصی از جمله وزارت اقتصاد جلوگیری و نظرات مشورتی انجمنهای تخصصی داروسازی در صدور آیین نامهها و بخشنانهها اخذ شود.
در پایان این نشست دبیر انجمن داروسازان استان کرمان و فرزاد دوستیشعار عضو هیات مدیره انجمن داروسازان استان نسخه ای از نامه ارسالی انجمن داروسازی کرمان به استاندار این استان درباره ” اعلام نسخه پیچی آزاد بیماران تامین اجتماعی از سوی داروخانه ها” و نسخه ای از نامه انجمن داروسازی ایران خطاب به رییس جمهور با “تقاضای صدور دستور عاجل جهت پرداخت حداقل سه ماه از مطالبات بخش خصوصی برای جلوگیری از بحران خدمتگزاری مطلوب به مردم در داروخانه ها”را در اختیار خبرنگاران حاضر در این نشست گذاشتند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰