تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404 - 8:33
کد خبر : 25335

معاون اول رئیس‌جمهور: نگاه ما توازن در روابط تجاری است

معاون اول رئیس‌جمهور: نگاه ما توازن در روابط تجاری است
معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار «دلیرجمعه»، وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان، اظهار داشت ما دو کشور همسایه و برادر هستیم. ایران خانه دوم شما و تاجیکستان خانه دوم ماست.

به گزارش نسیم صبا ازپایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در این دیدار که در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، دکتر محمدرضا عارف پس از شنیدن گزارش «وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان» و توضیحات او درباره نتایج هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور در شیراز و سطح روابط تجاری دو کشور گفت: هیچ مانعی در گسترش روابط بین دو کشور وجود ندارد و این راهبرد در درجه نخست به ویژگی‌های مشترک فرهنگی، حوزه تمدنی و هم زبان بودن برمی‌گردد و خوشبختانه با اراده‌ای که در مقامات دو کشور وجود دارد، می‌توانیم در زمینه‌های مختلف روابط دو‌کشور را گسترش دهیم.

دکتر عارف افزود: اقتصاد دو کشور می تواند مکمل یکدیگر باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن ارزیابی مثبت از برگزاری منظم کمیسیون مشترک، براجرایی شدن توافقات فیمابین دو‌کشور، تاکید کرد.

دکتر عارف با اشاره به ظرفیتهای موجود در روایط دو‌کشور در حوزه های مختلف از قبیل اقتصادی، تجاری، صنعتی و خدمات فنی و مهندسی و گردشگری، و علمی و آموزشی گفت: تقویت ارتباطات بخش های خصوصی دو کشور حائز اهمیت است.

در این دیدار، وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان نیز با تشکر از مهمان‌نوازی بعمل آمده در شهر شیراز، اهمیت و‌ جایگاه ایران در سیاست خارجی تاجیکستان را مورد تاکید قرار داد.

وی با اشاره به روند رو به افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور، تاکید کرد: توافقات خوبی در اجلاس کمیسیون مشترک همکاری حاصل شد.

وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان با اشاره به دعوت نخست وزیر تاجیکستان از معاون اول رئیس‌جمهور برای سفر به این کشور، ابراز امیدواری کرد که با انجام این سفر گام جدیدی برای توسعه روابط دوستانه دو کشور برداشته شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.