تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 - 7:43
کد خبر : 25448

پایان سفر سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی؛ از نشست با نخبگان و وعده‌هایی درباره بهبود زیرساخت‌ها تا مدیریت انرژی و حل مشکلات زیست‌محیطی

پایان سفر سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی؛ از نشست با نخبگان و وعده‌هایی درباره بهبود زیرساخت‌ها تا مدیریت انرژی و حل مشکلات زیست‌محیطی
سفر دو روزه فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، به منطقه آزاد انزلی شامگاه دوشنبه به پایان رسید؛ سفری که با گفت‌وگوهای رسانه‌ای، نشست با نخبگان و وعده‌هایی درباره بهبود زیرساخت‌ها، مدیریت انرژی و حل مشکلات زیست‌محیطی همراه بود.

به گزارش نسیم صبا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در روز دوم و پایانی سفر سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی، نشست خبری با اصحاب رسانه در این منطقه برگزار شد. فاطمه مهاجرانی در این نشست از آغاز آزمایشی سامانه «فواد» در استان قزوین خبر داد و گفت: «مردم می‌توانند از طریق این سامانه، نارضایتی خود از عملکرد دستگاه‌ها را ثبت کنند. هدف دولت، افزایش رضایت عمومی است.»

وی همچنین به آغاز حفاری چاه‌های نفت پس از ۳۰ سال اشاره کرد و با قدردانی از وزارت نفت، آن را گامی مهم در توسعه انرژی کشور دانست.

در ادامه، سخنگوی دولت به موضوع ناترازی انرژی پرداخت و گفت: «برای جلوگیری از قطع برق صنایع و بیکاری کارگران، طرح تغییر ساعات کاری از ۱۵ خرداد به ۲۰ اردیبهشت جلو انداخته شد. همچنین با ارائه امکان دورکاری برای والدین دارای فرزند خردسال، حدود ۱۵۰۰ مگاوات صرفه‌جویی شده است.»

مهاجرانی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های استان گیلان پرداخت و تاکید کرد که تمرکز اقتصادی و فرهنگی در این استان با واگذاری اختیارات به استانداران و بهره‌گیری از نیروی انسانی توانمند، می‌تواند نتایج درخشانی به همراه داشته باشد.

در ادامه سفر، سخنگوی دولت با نخبگان، اهالی فرهنگ، ارتباطات و رسانه‌های استان گیلان نشست هم‌اندیشی برگزار کرد. وی پس از شنیدن دیدگاه‌ها و انتقادات حاضران، گفت: «بسیاری از مسائل قابل پیگیری‌اند و استاندار محترم در دستور کار خود قرار خواهد داد. موضوعاتی چون بحران تالاب انزلی نیازمند نگاه ملی است که پیگیر آن خواهیم بود.»

وی همچنین از برنامه دولت برای نصب صفحات خورشیدی در ادارات و قطع برق دستگاه‌های بدون این تجهیزات پس از موعد مقرر خبر داد.

مهاجرانی در پایان، ضمن تاکید بر نقش رسانه‌ها در بازتاب واقعیت، گفت: «در کنار همه چالش‌ها، باید از سیاه‌نمایی پرهیز کرد و به مردم امید و واقع‌گرایی هدیه داد.»

این سفر شامگاه دوشنبه و پس از نشست با فعالان فرهنگی و رسانه‌ای، با بازگشت سخنگوی دولت به تهران به پایان رسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.