تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 اسفند 1400 - 6:42
کد خبر : 1169

نرخ بلیت وسایل نقلیه عمومی برای نوروز گران نمی‌شود

نرخ بلیت وسایل نقلیه عمومی برای نوروز گران نمی‌شود
وزیر راه و شهرسازی از ممنوعیت افزایش قیمت بلیت گونه‌های مختلف حمل و نقل برای سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: برنامه‌هایی داریم که سال آینده شاهد تحول بزرگی در حمل و نقل خواهیم بود.

به گزارش نسیم صبا از مهر، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه مراسم افتتاح ۴۷۰ واگن ریلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز ۴۷۰ ناوگان ریلی اعم از لوکوموتیو و واگن اضافه شده و ورود این ناوگان در ۵ تا ۶ ماه گذشته نشان دهنده تحولی در حوزه ساخت است امروز در حوزه ساخت و ناوگان ریلی به خودکفایی رسیده‌ایم و نیازی به وارد کردن واگن از خارج نداریم.

وی در پاسخ به این پرسش که برنامه وزارت راه و شهرسازی در حوزه حمل و نقل برای سال آینده چیست؟ گفت: طبق تصمیماتی که در سال آینده گرفته شده شاهد تحول در حوزه‌های حمل و نقلی چه در بخش هوایی و جاده‌ای و چه ریلی خواهیم بود.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به اینکه آیا رکود حمل و نقل شکسته شده است؟ تصریح کرد: در بخش حمل بار و ترانزیت با توجه به تفاهمنامه‌هایی که منعقد کرده‌ایم رکورد ۵۰ تا ۶۰ ساله کشور شکسته شده است.

قیمت بلیت‌های ناوگان حمل و نقل در سال آینده تغییری می‌کند

وزیر راه و شهرسازی افزود: قیمت بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس در بازدیدهای که داشته‌ایم به هیچ عنوان از سال گذشته افزایش نیافته است؛ در بخش بلیت‌های هواپیما سقف قیمتی تعیین شده و ایرلاین‌ها حق ندارند بالاتر از سقف قیمتی تعیین شده عبور کند و تا ماه رمضان قیمت‌ها تغییری نمی‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت گاز استان کرمان شرکت گاز استان کرمان کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی