تاریخ انتشار : شنبه 9 مهر 1401 - 5:18
کد خبر : 4464

معاون وزیر ارتباطات: هوشمندسازی شبکه در دستور کار پست قرار گرفت

معاون وزیر ارتباطات: هوشمندسازی شبکه در دستور کار پست قرار گرفت

به گزارش نسیم صبا :محمود لیایی عصر پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در حاشیه گردهمایی مدیران پستی سراسر کشور به میزبانی کرمان افزود: این سه اولویت اصلی توسط مقام عالی وزارت ارتباطات برای شرکت ملی پست مشخص شده که آن را با تمامی توان اجرایی می‌کنیم. وی اظهار داشت: باتوجه به ‌رتبه نخست

به گزارش نسیم صبا :محمود لیایی عصر پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در حاشیه گردهمایی مدیران پستی سراسر کشور به میزبانی کرمان افزود: این سه اولویت اصلی توسط مقام عالی وزارت ارتباطات برای شرکت ملی پست مشخص شده که آن را با تمامی توان اجرایی می‌کنیم.

وی اظهار داشت: باتوجه به ‌رتبه نخست ‌استان کرمان در بین شبکه پستی کشور، امروز در اینجا حضور پیدا کردیم تا از نزدیک وضعیت پست این استان را رصد کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ظرفیت های مناسب پست استان کرمان در سامانه ملی روستا بازار گفت: این استان به احتمال فراوان به عنوان یکی از استان های پیشرو در پروژه روستا بازار انتخاب می‌شود.

وی ادامه داد: باتوجه به ظرفیت صنایع دستی و ظرفیت های خاص این استان امیدوارم بتوانیم سامانه روستا بازار را در این استان آغاز کنیم.

لیایی افزود: سورتینگ هوشمند در برنامه هوشمندسازی شرکت ملی پست قرار دارد، لذا سورتینگ و تجربه مبادلات هوشمند در کرمان نیز همانند چند استان دیگر به سرعت راه اندازی می‌شود.

وی یادآور شد: تحول دیجیتال، طراحی فرآیند دیجیتال مبتنی بر چند فناوری نوین است که در دستور کار استان کرمان قرار گرفته، همینطور بحث ساماندهی موضوعات مرتبط با موزعین و رهسپاری کامیون ها و جمع آوری سامانه جامع برای هوشمندسازی در استان ها پیگیری می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اسلاعات همچنین امروز ضمن حضور در گلزار شهدای کرمان به مقام شامخ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد و در بیت الزهرای شهید سلیمانی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، استاندار کرمان و جمعی از مدیران پستی سراسر کشور دیدار کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت گاز شرکت گاز هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی