مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرمان استعفا داد

به گزارش نسیم صبا از مهر، پس از حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان اردوی دبیرستان فرزانگان کرمان که در شب پنج شنبه ۱۸ بهمن ماه روی داد، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان از مقام خود کناره گیری کرد.
آنگونه که اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان اطلاع داده است، رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان با اعلام این خبر و ابراز همدردی با خانواده جانباختگان این حادثه تلخ تاکید کرد: با جدیت حق و حقوق دانش آموزان آسیب دیده در این سانحه دلخراش را از طریق مراجع قانونی پیگیری میکنیم.
وی استعفای مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان را که با آن موافقت شده است، داوطلبانه توصیف کرد و افزود: این اقدام به دلیل قصور و تخلف احتمالی کارکنان تحت مدیریت او انجام گرفته است.
رضایی از معرفی مدیر مدرسه، سرپرست اردو و کارشناس مسئول اردوهای آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان آموزش و پرورش استان تا بررسی جوانب مختلف این سانحه از طریق مراجع قانونی خبر داد.
گفتنی است؛ در حادثه واژگونی اتوبوس دختران دانش آموز کرمانی در محور سیرچ به کرمان ۶ نفر فوت کردند که ۴ نفر آنها دانشآموز، ۱ نفر مربی و ۱ نفر پسر بچه بود.
در گزارش فنی پلیس راه شمال استان کرمان بیمبالاتی و به حرکت در آوردن اتوبوس با نقص فنی علت واژگونی اتوبوس حامل دانشآموزان تشخیص داده شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰