تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 اسفند 1400 - 19:02
کد خبر : 649

لزوم ترویج فرهنگ مطالبه گری توسط رسانه های کرمان

لزوم ترویج فرهنگ مطالبه گری توسط رسانه های کرمان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان خواستار ترویج فرهنگ مطالبه گری توسط رسانه های کرمان شد. به گزارش نسیم صبا از مهر، محمد رضا علیزاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از وظایف رسانه‌ها ارتقا سطح فرهنگ عمومی در جامعه است و یکی از مهمترین محورهای این مهم توجه به فرهنگ مطالبه گری است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان خواستار ترویج فرهنگ مطالبه گری توسط رسانه های کرمان شد.

به گزارش نسیم صبا از مهر، محمد رضا علیزاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از وظایف رسانه‌ها ارتقا سطح فرهنگ عمومی در جامعه است و یکی از مهمترین محورهای این مهم توجه به فرهنگ مطالبه گری است.

وی با اشاره به ضعف فرهنگ مطالبه گری در کرمان گفت: باید تلاش کنیم تا مردمی مطالبه گر داشته باشیم تا موانع و مشکلات در مسیر توسعه استان کاهش یابد.

علیزاده ادامه داد: استان کرمان از نظر تعداد و کیفیت رسانه‌ها در کشور جایگاه مطلوبی دارد که در سالهای اخیر شاهد رشد کیفی رسانه‌ها هستیم که این روند باید افزایش یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان گفت: حرکت رسانه‌ها در مسیر طرح مطالبات مردم می‌تواند در محرومیت زدایی و پیشرفت استان مؤثر باشد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت گاز استان کرمان شرکت گاز استان کرمان کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی