تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 شهریور 1402 - 5:04
کد خبر : 11596

بیش از۱۸ پروژه میراث‌فرهنگی کرمان در هفته دولت کلنگ‌زنی و افتتاح می‌شود

بیش از۱۸ پروژه میراث‌فرهنگی کرمان در هفته دولت کلنگ‌زنی و افتتاح می‌شود
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۸ پروژه طی هفته دولت خبر داد.

به گزارش نسیم صبا از مهر، فریدون فعالی با اشاره به اینکه پروژه‌های مذکور شامل ۱۴ پروژه گردشگری، سه پروژه میراث‌فرهنگی و یک پروژه صنایع‌دستی است افزود: بیشتر این پروژه‌ها مربوط به اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی و مابقی مربوط به مجتمع‌های گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی در شهرستان‌های مختلف است.

وی بیان کرد: در هفته دولت مرمت و ساماندهی قلعه دختر و اردشیر، بازار عزیز و قبه سبز و همچنین تکیه قلعه محمود آغاز شده و در زمینه صنایع‌دستی هم آموزش هزار متقاضی در مناطق محروم و کم برخوردار را خواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تاکید کرد: پروژه‌های مذکور با اعتباری بالغ بر ۳۹ هزار و ۲۰ میلیارد ریال افتتاح و کلنگ‌زنی و برای ۴۳۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت مخابرات استان کرمان کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی