تاریخ انتشار : دوشنبه 15 فروردین 1401 - 18:17
کد خبر : 1524

اندرزگاه نسوان زندان بافت خالی از زندانی و تعطیل شد

اندرزگاه نسوان زندان بافت خالی از زندانی و تعطیل شد
رییس دادگستری شهرستان بافت گفت: بااستفاده از تسهیلات ارفاقی قوه قضاییه و مجازات های جایگزین حبس و نیز با صدور قرار تامین مناسب، اندرزگاه نسوان زندان بافت از 23 اسفندماه سال گذشته خالی از زندانی و تعطیل شده است.

به گزارش نسیم صبا:سجاد علیدادی سلیمانی در تشریح این خبر افزود: تعدادی از مددجویان بند نسوان زندان بافت با اخذ وثیقه از زندان آزاد شده اند، تعدادی با سپری کردن دوران محکومیت خود و تعدادی نیز بر اساس با طرح در شورای طبقه بندی، به بند باز اعزام شده اند و قبل از تعطیلات نوروزی، بند نسوان زندان بافت تعطیل شد.

وی با اشاره به این مطلب که در مجموع ۱۲ نفر از محکومان نسوان زندان بافت رای باز هستند، اظهارداشت: جرایم مددجویان بند نسوان زندان بافت مرتبط با جرایم سرقت و مواد مخدر بوده است.

رییس دادگستری شهرستان بافت یادآور شد: زندان شهرستان بافت با اجرای طرح های آموزشی و فرهنگی و توسعه اقدامات در حوزه پیشگیری از وقوع جرم زمینه ای را فراهم آورده تا از ورود مددجویان به زندان جلوگیری شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت مخابرات استان کرمان کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی