تاریخ انتشار : یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 7:05
کد خبر : 25384

وظیفه دولت گره‌گشایی است؛ همسو با جذب سرمایه و تسهیل امور، رفع موانع را در دستورکار داریم

وظیفه دولت گره‌گشایی است؛ همسو با جذب سرمایه و تسهیل امور، رفع موانع را در دستورکار داریم
سخنگوی دولت گفت: مهندسان جوان صنعت نفت به‌خوبی توانسته‌اند گره‌های این صنعت را باز کنند و بدون تردید، دولت در این زمینه وظیفه دارد از آن‌ها حمایت کرده و در رفع مشکلات نقش‌آفرینی کند.

به گزارش نسیم صبا ازپایگاه اطلاع رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی روز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت) در حاشیه بازدید از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از بازدید از غرفه‌ها و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه نفت، به‌عنوان یک ایرانی به خود می‌بالم. امروز، دستاوردهای فوق‌العاده‌ای را از نزدیک مشاهده کردم و در این زنجیره، نقش دانش فنی و مهندسان جوان به‌خوبی نمایان است.

وی با بیان اینکه مهندسان جوان صنعت نفت به‌خوبی توانسته‌اند گره‌های صنعت نفت را باز کنند و بدون شک دولت در این زمینه وظیفه حمایت و گره‌گشایی از مشکلات را دارد، افزود: بسیاری از اوقات ممکن است بخشی از چرخه صنعت متوقف شود، به همین دلیل دولت وظیفه دارد گره‌گشایی لازم را انجام دهد و از آنجا که امسال، سال سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده است، همسو با جذب سرمایه و تسهیل امور، رفع موانع را در دستور کاری خود قرار می‌دهیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه ارتباط صنعت با دانشگاه در این نمایشگاه به‌خوبی قابل مشاهده است و امروز، نفت و دانشگاه زبان یکدیگر را به‌خوبی می‌شناسند، گفت: صنعت نفت و گاز پیشران توسعه کشور هستند و نقش بزرگی در اقتصاد ایفا می‌کنند. همچنین، با پیوندهایی که این صنعت با شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است، می‌تواند در اقتصاد و سایر حوزه‌ها نقش اساسی ایجاد کند.

وی نمایشگاه نفت را ویترینی برای عرضه و تقاضای این صنعت و نمایش قدرت و اقتدار کشور توصیف کرد.

فاطمه مهاجرانی در ادامه بازدید از سالن‌های بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، از تحریریه رسانه‌های روابط عمومی وزارت نفت نیز بازدید کرد.

بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ اردیبهشت‌ به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاست و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.