تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آبان 1404 - 7:34
کد خبر : 28981

پایان فرار دو ساله سارقان ۱۲۰ میلیارد مس

پایان فرار دو ساله سارقان ۱۲۰ میلیارد مس
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: حدود دو سال قبل، سرقت یک محموله مس خالص، لحظاتی پس از خروج از یکی از معادن حوزه استان کرمان رخ داد که پیگیری موضوع با بررسی دقیق بارنامه‌ها و محل سرقت این محموله توسط پلیس آگاهی انجام گرفت.

به گزارش نسیم صبا: فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: حدود دو سال قبل، سرقت یک محموله مس خالص، لحظاتی پس از خروج از یکی از معادن حوزه استان کرمان رخ داد که پیگیری موضوع با بررسی دقیق بارنامه‌ها و محل سرقت این محموله توسط پلیس آگاهی انجام گرفت.

سردار “موقوفه ئی” افزود: پیجویی‌های پلیس به رغم گذشت زمان طولانی ادامه یافت و نهایتا با تلاش بی وقفه ماموران عملیات ویژه پلیس آگاهی استان سرنخ‌های لازم در رابطه با هویت و موقعیت طراح اصلی نقشه سرقت این محموله ۱۲۰ میلیاردی به دست آمد.

فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در نهایت با اعزام یک تیم از ماموران دایره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان کرمان به استان اصفهان، عامل اصلی سرقت این محموله به همراه سه متهم دیگر در نقاط مختلف دستگیر و با انتقال آنان به پلیس آگاهی راز این سرقت بزرگ برملا شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.