تاریخ انتشار : یکشنبه 10 فروردین 1404 - 8:12
کد خبر : 24355

عارف: جذب سرمایه داخلی و خارجی اولویت دولت در سال جاری است

عارف: جذب سرمایه داخلی و خارجی اولویت دولت در سال جاری است
معاون اول رئیس‌جمهوری جذب سرمایه داخلی و خارجی را اولویت برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات دولت چهاردهم در سال جاری برشمرد و گفت: فضا برای سرمایه‌گذاری فراهم شده و تلاش می‌شود موانع سرمایه‌گذاری به صورت عملیاتی برداشته شود.

به گزارش نسیم صبا از ایرنا، محمدرضا عارف بعدازظهر روز شنبه (۹ فروردین ماه) در دیدار نوروزی با جمعی از وزرا و مقامات ارشد دولتی، با اشاره به اهمیت و ضرورت جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و ایرانیان خارج از کشور گفت: نامگذای سال جدید فرصت خوبی برای جبران کمبودها و کاستی‌های منابع و اعتبارات مالی دیده شده در برنامه هفتم پیشرفت و همچنین طرح‌های توسعه‌ای است.

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دولت از همان روزهای آغازین سال جدید و پس از نامگذاری سال جلسات متعددی برای پیگیری و اجرای شعار سال برگزار کرده است، افزود: کارگروه ویژه برای پیگیری شعار سال ۱۴۰۴ برای رفع موانع سرمایه‌گذاری، بررسی راه‌های جذب سرمایه سرمایه‌گذاران و تقسیم کار و وظایف دستگاه‌های دولتی تشکیل شده است و پس از جمع‌بندی، راهکارهای لازم برای تصویب به هیات دولت فرستاده خواهد شد.

عارف بی‌ثباتی تصمیمات و قوانین را از جمله موانع جذب سرمایه‌گذاری برشمرد و تصریح کرد: با همکاری نهادهای قانونگذار و مجلس شورای اسلامی در راستای تنقیح و یا تدوین قوانین جدید در صورت نیاز اقدامات لازم اتخاذ خواهد شد.

وی ادامه داد: مکانیزم و سازوکارهای لازم برای اطمینان‌دهی نقدشوندگی و بازگشت اصل سرمایه با سود به مردم برای جذب سرمایه‌های خرد دیده شده است و باید به مردم اطمینان دهیم که نوسانات بازار تاثیر بر سرمایه آنان نخواهد داشت تا برای سرمایه‌گذاری در بخش صنعتی و تولید ترغیب شوند.

عارف همچنین با اشاره به سیاست خارجی دولت چهاردهم و موفقیت‌های دستگاه دیپلماسی از جمله عضویت جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو ناظر در اتحادیه اورآسیا و توسعه روابط با کشورهای همسایه و منطقه، تاکید کرد: ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اورآسیا در دولت چهاردهم فرصت خوب و مناسبی برای جذب سرمایه کشورهای منطقه است.

معاون اول رئیس‌جمهوری در ادامه از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اجرای موفقیت‌آمیز طرح کالابرگ الکترونیکی تقدیر کرد و گفت: عملکرد دولت در قبال تعهدات خود در طرح کالابرگ الکترونیکی برای کمک به اقشار آسیب‌پذیر و دهک‌های پایینی جامعه قابل قبول بوده است و بسته دوم طرح کالابرگ نیز با اختصاص منابع مالی لازم در فروردین‌ماه ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه دولت اقدامات و طرح‌های بزرگ عمرانی و توسعه‌ای کشور را به تهدیدات نظام سلطه گره نزده است، یادآور شد: بلکه دولت با قوت به اجرای برنامه‌ریزی‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری دولت وفاق ملی ادامه می‌دهد و خودکفایی کشور در بسیاری از نیازهای صنعتی در سال گذشته و اوایل سال جاری با وجود شرایط تحریمی نشانگر عزم راسخ جوانان، نخبگان علمی و شرکت‌های دانش بنیان برای پیشرفت و آبادانی کشور است.

معاون اول رئیس‌جمهوری از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سایر وزارتخانه‌های مرتبط و دستگاه‌های انتظامی، خدماتی، امدادی و بهداشتی برای تدارک سفری امن برای مردم در ایام تعطیلات نوروزی و همچنین زیارت زائران اماکن زیارتی با توجه به تقارن لیالی قدر با تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط کابینت کاط هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی