تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 - 6:38
کد خبر : 25937

سه مأموریت اصلی پلیس در اربعین

سه مأموریت اصلی پلیس در اربعین
فرمانده کل انتظامی کشور مأموریت اصلی پلیس در اربعین را تأمین سفری ایمن، ارزان و راحت برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) عنوان کرد.

به گزارش نسیم صبا از مهر، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در جلسه قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه افتخار خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) نصیب نیروی انتظامی شده، گفت: ما به‌نوعی پیمانکار هستیم و کارفرمای ما، اباعبدالله الحسین (ع) است. پیمان‌کار انتظامی کل کشور، موضوع قراردادش خدمت به زائر است.

وی با تأکید بر اینکه تمام پیمان‌کاران تلاش می‌کنند رضایت کارفرمای خود را جلب کنند، افزود: اگر کوتاهی کنیم، کارفرما فرد دیگری را انتخاب خواهد کرد. پس این فرصت دست ماست و باید تلاش کنیم.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده گفت: اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و همه باید خروجی این فعالیت‌ها را سفری ایمن، ارزان و راحت برای زائران اباعبدالله بدانند. اگر همه کارها انجام شد ولی این سه مورد در آن دیده نشد، یعنی مقداری خطا داشته‌ایم.

سردار رادان همچنین با اشاره به تجارب گذشته خاطرنشان کرد: تجربه گذشته نیز به کمک ما آمده و به‌کارگیری این تجربه موجب تسلط بیشتر ما بر این مأموریت شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حادثه‌ای در اربعین دو سال پیش اشاره کرد و گفت: صبح آن روز در یکی از مرزها حاضر بودیم. پنج زائر مشکل داشتند که مشکلشان حل شد. اما بعد از ظهر همان روز، حادثه بالگرد رخ داد که پنج نفر از نیروهای ما در آن حضور داشتند.

رادان ادامه داد: وقتی بالگرد را دیدم، علی‌الاصول هیچ‌کس نباید از آن زنده بیرون می‌آمد، اما این‌ها خادمان زائران بودند و صبح همان روز مشکل پنج زائر را حل کرده بودند. پنج نفر به ما هدیه شد.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: سردار محمد شرفی فرمانده قرارگاه اربعین فراجا و همکاران دست اندرکار، اقدامات ویژه‌ای را برای تسهیل سفر زائران انجام داده‌اند.

وی افزود: امسال نیز با هماهنگی‌های صورت‌گرفته با طرف عراقی، زائران می‌توانند از سامانه سجاد بهره‌مند شوند. این سامانه به کاهش ایستایی در مرزها کمک خواهد کرد و انتظار می‌رود زمان انتظار به ۴ ثانیه کاهش یابد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور عنوان داشت: توجه به موضوع گذرنامه نیز مورد تأکید قرار گرفته است، چرا که بسیاری از مردم در لحظات آخر برای دریافت گذرنامه اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: این اقدامات به منظور تسهیل سفر زائران اباعبدالله الحسین (ع) و فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور در مراسم اربعین انجام می‌شود.

سردار رادان با بیان این که در راستای تقویت دیپلماسی انتظامی و امنیت مرزها، همکاران ما اقدامات لازم را در زمینه‌های مختلف انجام داده‌اند، اضافه کرد: قرار است پس از عید قربان، با وزیر کشور عراق در مرزها دیدار و هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: بر اساس هماهنگی‌های سالانه، افرادی که سابقه سرقت دارند و معمولاً سفر می‌کنند، تحت نظارت قرار خواهند گرفت تا از بروز مشکلات جلوگیری شود. همچنین، افرادی که به هر دلیلی اقدام به حمل مواد مخدر می‌کنند، حتی برای مصرف شخصی، از ورود به عراق منع خواهند شد؛ چرا که قوانین این کشور بسیار سخت‌گیرانه است و در صورت دستگیری، امکان خروج از آن وجود نخواهد داشت.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: این اقدامات به منظور صیانت از امنیت و سلامت مردم عزیز کشورمان انجام می‌شود و ما متعهد به اجرای آن هستیم.

سردار رادان یادآور شد: در خصوص عبور و مرور زائران، با توجه به افزایش تعداد زائران، سازمان حمل و نقل عمومی قادر به جابجایی همه آنها نیست. بنابراین، توصیه می‌شود زائران از وسایل شخصی خود استفاده کنند و به آرامی و بدون شتاب سفر کنند. همچنین، بهتر است از مرزهای مختلف استفاده کنند تا از ازدحام جلوگیری شود و در مرزهای آماده پذیرایی و استقبال قرار گیرند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور نکته مهم دیگر را موضوع گذرنامه عنوان کرد و اظهار داشت: برای سفرهای زیارتی و سایر مقاصد، ظرفیت چاپ و توزیع گذرنامه محدود است و این فرآیند باید در طول سال به گونه‌ای مدیریت شود که خدمات مناسبی ارائه گردد.

فرمانده کل انتظامی ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا برای گذرنامه در روزهای پایانی و نزدیک به ایام زیارتی، توصیه می‌شود افرادی که مدت اعتبار گذرنامه‌شان گذشته یا نیاز به گذرنامه جدید دارند، از همین امروز اقدام کنند تا در زمان مناسب به دستشان برسد. خوشبختانه، هماهنگی‌های لازم با طرف عراقی انجام شده و امسال نیز از گذر زیارتی استفاده خواهد شد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اشاره یادآور شد: همچنین، تلاش می‌کنیم که سامانه سجاد، که امکان عبور سریع و ایستایی چند ثانیه‌ای را فراهم می‌کند، از اول محرم فعال شود. این خبر خوبی برای زائرانی است که قصد دارند قبل از اربعین به زیارت بروند. تمامی مرزهایی که به سمت عراق و زیارت مرتبط هستند، از اول محرم به سامانه سجاد مجهز خواهند شد تا خدمات بهتری به زائران عزیز ارائه گردد.

وی به مهمترین موضوع اربعین یعنی امنیت تاکید کرد و گفت: ما متعهد به صیانت از امنیت و راحتی مردم عزیز کشورمان هستیم و تمامی اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.