ایران ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد

به گزارش نسیم صبا از وزارت امور خارجه، اسماعیل بقائی با اشاره به گزارش اخیر گزارشگر حق غذای شورای حقوق بشر سازمان ملل که خواستار فشار بر رژیم اسرائیل برای توقف سیاست تحمیل گرسنگی و قحطی بهعندان ابزار نسلکشی شده است، مسئولیت ساز و کارهای حقوق بشری سازمان ملل در این خصوص را متذکر شد و از بیعملی برخی کشورهای غربی مدعی حقوق بشر از جمله انگلیس، کانادا، آلمان و فرانسه در قبال نقضهای فاحش و نظاممند حقوق بشر و بشردوستانه در فلسطین اشغالی ابراز تاسف کرد و آن را نشانه روشنی از عدم صداقت این کشورها در رابطه با حقوق بشر و حاکمیت قانون دانست.
بقائی با یادآوری مسئولیت مشترک همه دولتها برای پیشگیری و مقابله با جنایات شنیع از جمله جنایت نسلکشی و جنایات جنگی وفق حقوق بینالملل، ادامه بیکیفرمانی رژیم صهیونیستی را عامل عمده جریشدن این رژیم و تداوم کشتار و اشغالگری در فلسطین اشغالی دانست و از همه کشورهای جهان خصوصا کشورهای اسلامی خواست تا با همبستگی کلامی و عملی با مردم تحت ستم فلسطین، مانع تداوم کشتار زنان و کودکان بیپناه فلسطینی شوند.
به گزارش ایرنا، فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) جمعه گذشته در اظهاراتی با بیان اینکه از سه هفته قبل تاکنون هیچ کمک بشردوستانهای وارد غزه نشده است، تاکید کرد: بشریت اکنون در تاریکترین ساعت خود قرار دارد.
وی در پیامی در حساب کاربری خود در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: در طول برقراری آتشبس، روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حاوی کمکهای بشردوستانه وارد غزه میشد اما در حال حاضر حتی یک کامیون هم وارد این منطقه نمیشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از ورود آخرین کامیون حاوی کمکهای بشردوستانه به غزه سه هفته گذشته است، خاطرنشان کرد: این طولانیترین دوره زمانی است که مردم این منطقه بدون دریافت هیچ کمکی سپری کردهاند.
لازارینی با بیان اینکه والدین فلسطینی در غزه نمیتوانند برای فرزندان خود غذا پیدا کنند، اظهار کرد: قیمت مواد غذایی در این منطقه در حال افزایش و گرسنگی رو به گسترش است، بیماران بدون دارو ماندهاند و خطر شیوع بیماریها لحظه به لحظه افزایش پیدا میکند.
وی در ادامه به تداوم بمباران وحشیانه غزه از سوی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: هفته گذشته شاهد مرگبارترین روز در طول یک سال و نیم گذشته در این منطقه بودیم و بیش از ۵۰۰ نفر از جمله زنان و کودکان و همچنین هشت نفر از کارکنان آنروا در جریان این حملات کشته شدهاند.
لازاراینی با بیان اینکه مردم غزه در جستوجوی یک منطقه امن در نوار غزه سرگردان هستند، خاطرنشان کرد: در طول این سه هفته ۱۴۰ هزار نفر از ساکنان غزه به دلیل دستور تخلیه مقامهای (رژیم) اسرائیل مجبور به فرار از محل استقرار خود شدهاند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم توقف بمباران غزه از سوی رژیم صهیونیستی و برقراری مجدد آتشبس در این منطقه، خواستار آزادی همه گروگانها (اسرای اسرائیلی) شد و افزود: محاصره غزه باید پایان یابد و گذرگاههای ورود و خروج به این منطقه بازگشایی تا جریان استاندارد ورود کمکهای بشردوستانه به غزه بار دیگر برقرار شود.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ جنگی ویرانگر را علیه نوار غزه آغاز کرد که تاکنون بیش از ۵۰ هزار شهید و دهها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نهتنها موجب نابودی گسترده زیرساختهای این منطقه، از جمله بیمارستانها، مدارس و شبکههای تأمین آب و برق شد، بلکه به آوارگی صدها هزار فلسطینی، کمبود شدید مواد غذایی و بحران انسانی بیسابقهای منجر شده است.
تصاویر منتشرشده از غزه نشاندهنده ویرانی کامل محلههای مسکونی، صفهای طولانی مردم برای دریافت اندک کمکهای بشردوستانه و بیمارستانهایی است که به دلیل نبود دارو و سوخت، قادر به ارائه خدمات درمانی نیستند.
در دیماه ۱۴۰۳، پس از هفتهها مذاکرات فشرده میانجیگرانه با مشارکت قطر، مصر و آمریکا، توافقی برای آتشبس میان رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطینی به اجرا درآمد. این توافق شامل توقف درگیریها و تبادل اسرا بود؛ اما رژیم اسرائیل با نقض تعهدات خود، حملات گستردهای را علیه مردم مظلوم فلسطین در غزه از سر گرفته است. درگیریها از چند روز پیش تشدید شده و آمار شهدای فلسطینی به سرعت رو به افزایش است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰