تاریخ انتشار: سه شنبه 15 آذر 1401 - 7:22

همایش روز جهانی خاک با شعار خاک، جائی که غذا شروع می شود، در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

به گزارش نسیم صبا:دکتر فکری رئیس بخش خاکشناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: خاک یکی از منابع غیرتجدید شونده است و منبعی جهت حفظ و نگهداری آب، ذخیره عناصر غذائی و پایه غذا می باشد.

دکتر نقوی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان نیز گفت: با توجه به اهمیت خاک نیاز است در ارتباط با خاک هوشمندانه تر برخورد شود و از طریق مدیریت پایدار خاک میتوان تا ۵۸ درصد غذای بیشتری تولید کرد.

وی خاطرنشان کرد: تخریب خاک باعث می شود برخی از خاک ها با کمبود موادغذایی مواجه شوند و ظرفیت خود را جهت تولید محصولات کشاورزی از دست بدهند.

نقوی تصریح کرد: تغییر کاربری موجب از بین رفتن خاک می شود و با مدیریت صحیح و علمی می توان از گسترش آلودگی ها و از بین رفتن خاک جلوگیری کرد.