به گزارش نسیم صبا:پورعبدالله گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر رغبت کشاورزان شهرستان به کشت پنبه افزایش یافته است وبا توجه به اجرای کشت قراردادی وافزایش سطح زیر کشت،کیفیت بذور نیز افزایش یافته وکشاورزان طرف قرارداد در زمینه خرید بذر وتامین نهاده ها ودریافت تسهیلات حمایت شدند ودر حال حاضر بین پنبه کاران و۲ کارخانه پنبه موجود در شهرستان قرارداد منعقدشده وکشاورزان در زمینه تغذیه ،آبیاری ،کنترل علفهای هرز،آفات وبیماریها مشاوره می شوند.
وی اعلام نمود: از ۱۸۰۰ هکتار کشت پنبه موجود در شهرستان،۸۵۰ هکتار آن به صورت قراردادی کشت شده وکشت نشایی پنبه در سطح ۳ هکتار،۲۰۰ هکتار آبیاری تیپ وکاشت مزرعه pvsپنبه ومقایسه ۶ رقم پنبه اجرا گردیده است.
وی افزود: با توجه به اینکه با پیک آفات پنبه در شهرستان مواجه هستیم بایستی بهره برداران با همکاری کارشناسان زمان دقیق مبارزه با آفت را تشخیص داده وآفات وبیماریها به موقع مدیریت گردند تا به محصول خسارتی وارد نشود.
در ادامه مهندس کارگرمدیرعامل اتحادیه تعاونی تولید استان، هدف از اجرای طرح را کاهش هزینه ها وبالا بردن عملکرد دانست و افزود: می توان با برنامه ریزی ومدیریت اصولی وعلمی ودانش بنیان عملکرد پنبه در سطح شهرستان را با همت کشاورزان، افزایش داد.
وی خاطر نشان کرد: تعهد کشت قراردادی واجرای طرح سیماب، موجب افزایش درآمد کشاورزان نسبت به سنوات گذشته است وقریب به ۲۰۰ هکتاراز سطح کشت قراردادی تحت پوشش طرح سیماب وتحت نظارت کارشناسان مجرب وکارآزموده است و کشاورزان از توصیه های کارشناسان مجرب در زمینه تغذیه، مبارزه با آفات، بیماریها وعلفهای هرز بهره جسته ومشاوره می گردند تا تمام این عوامل منجر به تولید محصول با کمیت وکیفیت گردد.