تاریخ انتشار : دوشنبه 5 آبان 1404 - 6:39
کد خبر : 29092

هنرمندان معلول تا ۲۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه دریافت می‌کنند

هنرمندان معلول تا ۲۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه دریافت می‌کنند
مدیرکل بهزیستی استان تهران از تصویب پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیون تومانی برای حمایت از اشتغال هنرمندان دارای معلولیت خبر داد.

به گزارش نسیم صبا ازمهر، محمد نصیری مدیرکل بهزیستی استان تهران، در حاشیه برگزاری جشنواره «همام» و در جمع خبرنگاران گفت: موضوع این جشنواره در واقع قله‌ای از نمایش توانمندی مددجویان و هنرمندان دارای معلولیت است. بهزیستی در حوزه‌های مختلف از جمله تحصیل، اشتغال و ورزش فعالیت دارد، اما هنر را قله توانمندسازی می‌داند.

وی افزود: معلولانی که در عرصه هنرهای تجسمی، موسیقی، نقاشی و تئاتر فعالیت می‌کنند، به بالاترین سطح توانمندسازی دست یافته‌اند. آثار آنان به‌قدری دقیق و زیباست که بدون ذکر نام هنرمند، تشخیص معلولیت خالق اثر ممکن نیست.

نصیری با بیان اینکه جشنواره «همام» مردم‌محور است، تصریح کرد: این رویداد توسط تشکل‌های مردم‌نهاد و خود هنرمندان دارای معلولیت برگزار می‌شود و بهزیستی تنها نقش حمایتی دارد.

وی درباره حمایت‌های مالی بهزیستی گفت: شورای اقتصاد با افزایش سقف تسهیلات قرض‌الحسنه از ۱۵۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان موافقت کرده است. این تسهیلات پس از ابلاغ به بانک‌ها اجرایی می‌شود و به هنرمندانی پرداخت خواهد شد که دارای مدرک فنی‌وحرفه‌ای هستند، شاغل نیستند و تاکنون وام مشابهی دریافت نکرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان تهران همچنین یادآور شد: در دوره‌های گذشته جشنواره، تعدادی از هنرمندان دارای معلولیت در آزمون استخدامی ویژه معلولان پذیرفته و جذب دستگاه‌های اجرایی شدند. امسال نیز با پرداخت این تسهیلات، مسیر اشتغال و خودکفایی آنان تقویت خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.