تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 خرداد 1404 - 6:45
کد خبر : 25956

سگ گردانی در کرمان ممنوع شد

سگ گردانی در کرمان ممنوع شد
دادستان کرمان گفت: برای حفظ نظم و آرامش عمومی، ممنوعیت کامل سگ‌گردانی در معابر، پارک‌ها و وسایل نقلیه شهر کرمان ابلاغ شد.

به گزارش نسیم صبا از مهر، مهدی بخشی، با تأکید بر اینکه یکی از شقوق مهم حقوق عامه احساس امنیت و بهداشت مردم است؛ گفت: این تصمیم در پاسخ به درخواست‌های متعدد شهروندان و با هدف رعایت حقوق همه افراد اتخاذ شده است.

وی افزود: بر اساس این دستور، نیروهای انتظامی مجاز به برخورد جدی با متخلفان هستند و خودروهای حامل سگ توقیف خواهند شد. همچنین مراکز و مطب‌های دامپزشکی که بدون مجوز فعالیت می‌کنند، پلمب می‌شوند.

این مقام قضائی در استان کرمان تصریح داشت: شهروندان از این پس موظف‌اند از گردش سگ در فضای عمومی خصوصاً پارک‌ها و بوستان‌ها خودداری کنند.

بخشی اظهار داشت: از آنجا که سگ‌گردانی در اماکن عمومی ممکن است مصداق تهدید علیه بهداشت عمومی باشد، در صورت گزارش توسط نیروی انتظامی، دادستانی نسبت به تشکیل پرونده، تفهیم اتهام و برخورد قانونی اقدام خواهد نمود. همچنین شهرداری نیز در این خصوص مکلف به همکاری می‌باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.