تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 - 6:37
کد خبر : 25934

دولت چهاردهم به‌دنبال شنیدن صداها و پرهیز از جدال است

دولت چهاردهم به‌دنبال شنیدن صداها و پرهیز از جدال است
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر لزوم تبیین نگاه و رویکرد دولت در عرصه‌های مختلف به ویژه آموزش و پرورش، گفت: در خود دولت اقدامات بسیار موثری انجام شده و تلاش‌ها و کارهای بزرگی در حوزه آموزش و پرورش صورت گرفته است.

به گزارش نسیم صبا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد گلزاری در نشست بررسی عدالت آموزشی در دولت چهاردهم که در محل شورای اطلاع‌رسانی دولت برگزار شد، با بیان اینکه «تبیین نگاه و رویکرد وظیفه ما در شورای اطلاع‌رسانی دولت است»، اظهار کرد: یک نگاه اساسی وجود دارد و آن اینکه در همه دولت‌ها، نظام اطلاع‌رسانی باید بر مبنای شفافیت، صداقت و پاسخگویی عمل کند.

وی افزود: مرکز اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم بر پایه «خوب شنیدن و جدال نکردن» فعالیت می‌کند که البته این رویکرد با ایجاد شبهه تفاوت دارد؛ چرا که دیگر کسی شیوه جدال را نمی‌پذیرد.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به رویکرد رئیس‌جمهور در مواجهه با انتقادات تصریح کرد: خود رئیس‌جمهور همواره صدای منتقدان را شنیده‌ و تاکید دارد که نباید به عقب بازگشت و نباید وارد جدال شد، چرا که مسائل کشور با جدال حل نمی‌شود.

گلزاری با اشاره به ضرورت گشودن باب شنیدن در حوزه عدالت آموزشی، خاطرنشان کرد: این مجموعه نشست‌ها و گفت‌وگوها با نخبگان باید ادامه یابد؛ بی‌شک چنین جلساتی باید تداوم داشته باشد تا بتوان صدای دیدگاه‌ها و نگاه‌های مختلف را شنید. دولت کاملا پذیرای دیدگاه‌ها و نقدهاست.

وی با اشاره به تنوع فعالیت‌ها در حوزه آموزش و پرورش، گفت: جنس فعالیت در این حوزه به‌گونه‌ای است که گروه‌های متعددی علاقه‌مند به کار هستند و بخش‌های مختلف با محوریت آموزش و پرورش در راستای تحقق عدالت آموزشی در این حوزه فعالیت می‌کنند.

گلزاری افزود: این حوزه یک کلان‌پروژه چندضلعی است که از نهضت مدرسه‌سازی تا گفت‌وگو با نخبگان را در بر می‌گیرد. به عنوان نمونه، یکی از پروژه‌های جدی در این زمینه، همکاری وزارت میراث فرهنگی در تبدیل مدارس سنگی به اقامتگاه‌های بوم‌گردی است که در حال انجام است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.