تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اردیبهشت 1404 - 6:07
کد خبر : 25054

تأکید مجدد پلیس راه بر ارتقاء ایمنی جاده ها

تأکید مجدد پلیس راه بر ارتقاء ایمنی جاده ها
رئيس پليس راه شمال استان به مناسبت روز ايمني و حمل و نقل بر جديت تمامي مسئولان و نهادهاي دخيل در ترافيک براي ارتقاء ايمني محورهاي وسيع استان تاکيد کرد.

به گزارش نسیم صبا:سرهنگ “رضایی” با اشاره به حادثه تلخ واژگونی دو دستگاه اتوبوس در دو جاده پر تردد استان و با گرامیداشت یاد جانباختگان این حوادث گفت:هفتم اردیبهشت ماه،روز ایمنی و حمل ‌و نقل فرصتی است برای بازنگری وضعیت ایمنی جاده‌ها است که با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته برای کاهش سوانح رانندگی، باز هم نیاز است با هم‌افزایی همه نهادهای دخیل در ترافیک برای ایمنی جاده‌ها و فرهنگ سازی ترافیکی تلاش کنیم.
وی در خصوص چالش‌های این حوزه در استان کرمان افزود: با وجود اینکه کرمان یکی از پهناورترین استان های کشور است اما در زیرساخت‌های جاده‌ای به ‌ویژه در مناطق روستایی و بین‌شهری نیاز به تعمیر و بهسازی، نصب علائم هشدار دهنده، نصب گاردریل‌، خط کشی و تقویت سیستم روشنایی وجود دارد و بارها بر رفع این نیازهای اساسی تاکید شده و در کنار این چالش ها، رانندگی پرخطر و انجام حرکات حادثه ساز سرعت و سبقت غیر مجاز باعث افزایش حوادث رانندگی هستند.
رئیس پلیس راه شمال استان تصریح کرد: در این راستا در کنار افزایش دوربین‌های نظارتی، افزایش تیم های گشت پلیس راه و همچنین اقدامات فرهنگ سازی برای عموم مردم و قشر دانش آموز، لازم است نقاط پر حادثه با همکاری سازمان های دخیل در امر ترافیک رفع و همه نهادها برای ترویج فرهنگ صحیح رانندگی تلاش کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.