تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1401 - 6:28
کد خبر : 8805

مسئول نوکری

مسئول نوکری
نوکرتم ، چاکرتم ، یعنی : دربست در خدمتم و تمام و کمال خدمتگزارم . نوکری ، در معنای لغوی یعنی ؛ ملازم بودن و فرمانبر بودن است

. نوکر در قبال خدمت به بالادستی خود ، مقدار مشخصی پول و خدمات دریافت می‌کند . مثل گرفتن وجه نقد و خوراک و پوشاک که در مقابل نوکری خود دریافت می کند .

در این زمانه کمتر این واژه کاربرد عملی دارد. و در این موضوع کسی نوکری نمی‌کند . ولی آنچه محرز و مبرهن است و به وضوح در جامعه امروزی دیده می‌شود . کارکنان و کارمندان دولت در هر سطح و سطوح را شامل می شود . کارمندان هر دولت و حکومت ماهیانه از دولت میزان مشخصی پول دریافت می کنند .
این پول بابت چیست ؟ جواب کاملا مشخص است ، برای نوکری ! برای نوکری مردم ، دولت‌ها یکسری و تعدادی از افراد را استخدام می‌کنند . تا مستخدمین ، خادمین و نوکران مردم آن دولت‌ها باشند. و به آنها خدمت رسانی کنند ، واقع موضوع این است ،
کارمند از دولت پول می گیرد تا نوکر مردم و ملت خویش باشد . و فرمانبر و خدمتگزار قانونی مردم خود باشد .
حالا کسی در رده های نوکری در درجات پایین کارمندی است ، که نوکر سطح پایین است . چون قطعا پول کمتری هم می گیرد . و کسی در رده نوکری بالاتری هست ، و یقینا ، پول بیشتری میگیرد، مسئول و رئیس و مدیر و بالاتر هم ، مرتبه های بالاتر نوکری مردم را دارند.
چون پول بیشتری می‌گیرند، و از مزایای نوکری مردم بیشتر بهره برده و استفاده می‌کنند . و روشن است که ، هر چقدر پول بیشتری بگیری باید خدمت مازاد و اضافه تری انجام بدهی ، و خدمت رسانی بیشتری به ارباب خود ، یعنی مردم و ملت خویش ارائه دهید . در جامعه امروزی کارکنان بیشتر طلبکار مردم هستند !
کارمندان پاسخگو نیستند و مسئولین و روسأ در حیطه اختیارات و مسئولیت خویش جوابگو و پاسخگو نیستند . جالب است ! کجا نوکری از ارباب خویش نافرمانی کرده و به ارباب خود خدمت نمی رساند ؟ کجا دیده ای ،
نوکری که به ارباب خود پرخاشگری کند ؟ و جواب ارباب خود را ندهد ؟ کجا دیده اید نوکر به ارباب خود اخم کرده و توهین نماید ؟ کارمندان و کارکنان یک اداره و دستگاه و یا یک نهاد ، که در واقع نقش نوکری مردم را دارند . و مردم و ملت که اربابان آنها هستند .
عنداللزوم باید و باید خادم واقعی باشند . و این مهم را بپذیرند، که پول ماهیانه دریافت می‌کنند ، تا فقط به مردم خود ، خدمت کرده و خدمتی رسانده و فقط فرمان بر مردم خود باشند .
ولی متأسفانه در برخی ادارات و نهادها و بیمارستان‌ها و خیلی از مکان ها کارکنان این را فراموش کرده اند. که نوکر مردم هستند ، و بر عکس عمل کرده و فکر می‌کنند ،
مردم نوکر کارکنان هستند ! این واقعیت شیرین ، باید ملکه ذهن همه کارمندان و کارکنان دولت باشد . که وظیفه شرعی و قانونی و عرفی آنها فقط خدمت کردن به عیال الله، که اربابان ما هستند ، میباشد .
جناب کارمند و جناب رئیس و جناب مدیر ، برای مردم که ارباب واقعی تو هستند ، قیافه نگیر ! نوکر مردمی ، چون برای نوکری ، ماهیانه دولت و حکومت به تو حقوق و دستمزد و اضافه کاری و پاداش می دهد.
پس نوکر خوبی باش و خوب نوکری کن و بیخود و بی جهت و در توهم خیالی ، خود را بالاتر نبین ، نوکر مردمی و اگر خوب نوکری نکنی ، حقوقت ، قطع می‌شود . مردم ، اگر نجیب و بافرهنگ و بزرگوار و بخشنده هستند . و از نوکر خود شکایت ، به بالا دستی های نوکری ، که آنها هم نوکر همین مردم هستند ، نمی‌برند . از فرهنگ گذشت و بخشش ، برخوردار هستند . وگرنه اگر شکایت کنند ، تو اخراجی . پس خوب نوکری کن .


در نوکری ام شکی نیست ، ارباب ببخش کوته نظری را .
ندانسته غرق غرورم ، ارباب ببخش این کور و کری را.
زین پس نوکر خوب منم ، ارباب نبخش خطای تکراری را .

نویسنده: حسین برشان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هلدینگ ساختمانی کاط شرکت گاز شرکت گاز هلدینگ ساختمانی کاط

فرهنگی

ورزشی

مکان های دیدنی